Makaroni (67,4%): KVIEŠU milti (41%), palmu eļļa (9%), tapiokas ciete (8%), kartupeļu ciete, sāls, biezinātājs (E412), skābuma regulētāji (E501, E500, E339, E330), emulgators (SOJAS lecitīns), nātrija polifosfāts, krāsviela (riboflavīns). Zupa (25,5%): ūdens, sarkano piparu pulveris, baltais cukurs, garšas pastiprinātāji (mononātrija glutomatāts), dinātrija 5'-ribonukleotīdi), SOJAS mērce, sāls, tapiokas ciete, ķiploki, SOJAS eļļa, sīpoli, paprikas ekstrakts, ķiploku pulveris, rauga ekstrakta pulveris, melno piparu pulveris. Pulveris (7,1%): baltais cukurs, aromatizētāji (vistas garša), kartupeļu ciete, ķiploku pulveris, sāls, grauzdēts SEZAMS, dehidrēti ķiploki, kaltētas sarkanās aļģes, kaltēti sarkanie pipari, biezinātājs (E415), SOJAS eļļa.
Pagatavošanas: Nūdeles un pārslas pievieno 500 ml verdoša ūdens un vāra 5 min. Pievieno mērci, kārtīgi samaisiet un pasniedziet.