KVIEŠU milti, maltodekstrīns, sāls, SŪKALAS, modificēta kukurūzas ciete, čedaras SIERS (kultivēts PIENS, sāls, fermenti), kālija sāls, dabīgās garšvielas (satur SEZAMU), rauga ekstrakts, sīpolu pulveris, krāsviela (E160b), bekona tauki, skābuma regulētājs (E330), biezinātājs (E412), hidrolizēts SOJAS olbaltumvielas, skābuma regulētājs (E270), paprikas ekstrakts, garšvielas, saulespuķu eļļa, biezinātājs (E415), niacinamīds (niacīns), dzelzs (III) fosfāts, tiamīna mononitrāts (B1 vitamīns), riboflavīns (B2 vitamīns), folijskābe.
Sagatavošanas instrukcijas. Pagatavošanai vajadzēs: 2 ēdamkarotes sviesta vai margarīna, 6 glāzes ūdens, ¼ glāzes piena. Pievienojiet makaronus katlā ar verdošu ūdeni un vāriet 7 minūtes vai līdz mīkstam, laiku pa laikam maisot. Pēc tam noteciniet ūdeni un ielieciet makaronus pannā. Pievienojiet sviestu vai margarīnu un ļaujiet tam pilnībā izkausēt. Pielej pienu, pievieno garšvielas, samaisa un baudi.