KVIEŠU milti, aromatizētāji, SŪKALAS, maltodekstrīns, sāls, Čedaras SIERS (kultivēts PIENS, sāls, fermenti, krāsviela (E160b)), Šveices SIERS, Monterey Jack un parmezāna SIERS (PIENS, baktēriju kultūras, sāls, fermenti), pretsalipes viela (E551), skābuma regulētājs (E330), rapšu eļļa, kukurūzas ciete, biezinātāji (E412, E415), krāsviela (E160b), skābuma regulētājs (E339), skābe (E270), krāsviela (E100), nikotīnamīds (niacīns), dzelzs (III) fosfāts, tiamīna mononitrāts (B1 vitamīns), riboflavīns (B2 vitamīns), folijskābe, KRĒMS, emulgators (E322 (SOJA)).
Sagatavošanas instrukcijas. Pagatavošanai vajadzēs: 2 ēdamkarotes sviesta vai margarīna, 6 glāzes ūdens, ¼ glāzes piena. Pievienojiet makaronus katlā ar verdošu ūdeni un vāriet 7 minūtes vai līdz mīkstam, laiku pa laikam maisot. Pēc tam noteciniet ūdeni un ielieciet makaronus pannā. Pievienojiet sviestu vai margarīnu un ļaujiet tam pilnībā izkausēt. Pielej pienu, pievieno garšvielas, samaisa un baudi.