Nūdeles (72,6%): KVIEŠU milti, biezinātāji: E1420, E412; palmu eļļa, KVIEŠU GLUTĒNS, sāls, emulgators: E422, E322 (SOJAS); SOJAS eļļa, skābuma regulētāji: E501, E500, E330; ūdens, tokoferola pulveris, zaļās tējas ekstrakts. augu ekstrakts. Mērce (30,4%): ūdens, SOJAS pastas (KVIEŠI, GLUTĒNS, SOJA, cukurs, sīpoli, SOJAS eļļa, rauga ekstrakts, augu eļļa (sīpoli, rapšu sēklas, ķiploki, olīvas), aromatizētājs, krāsviela: E150c, biezinātājs: E1420, saldu krējuma aizstājējs, garšas pastiprinātāji: E621, E635), kukurūzas sīrups, sāls, skābuma regulētāji: E501, E500, E450; Pārslas (2,9%): teksturēti SOJAS proteīni, cepti kartupeļi, kāposti, sīpoli. Ražots rūpnīcā, kurā pārstrādā selerijas, vēžveidīgos, olas, zivis, pienu, mīkstmiešus, sinepes, riekstus, zemesriekstus, sezama.
Pagatavošanas: Nūdeles un pārslas pievieno 500 ml verdoša ūdens un vāra 5 min 30 sek. Nokāš nūdeles, pievieno mērci, kārtīgi samaisiet un pasniedziet.