Makaroni (76,7%): KVIEŠU milti, tapiokas ciete, palmu eļļa, KVIEŠU GLUTENS, sāls, SOJAS eļļa, ūdens, skābuma regulētāji (E501, E500, E339, E452, E330), biezinātājs (E412), emulgators (SOJAS LECITĪNS). Zupa (22,7%): ūdens, aromatizētāji (vistas garša), baltais cukurs, SOJAS mērce, sarkano piparu pulveris, SOJAS eļļa, sīpolu pulveris, aso piparu ekstrakts, sāls, ķiploku pulveris, tapiokas ciete, rauga ekstrakta pulveris, melno piparu pulveris, karija pulveris. Pārslas (0,6%): grauzdēts SEZAMS, grauzdētas sarkanās aļģes. Ražots rūpnīcā, kurā pārstrādā selerijas, glutēnu saturošas pārslas, vēžveidīgos, olas, zivis, pienu, mīkstmiešus, sinepes, riekstus, zemesriekstus, sezama, sojas produktus. Pagatavošanas: Nūdeles un pārslas pievieno 600 ml verdoša ūdens un vāra 5 min. Lūdzu, atstājiet 8 ēdamkarotes ūdens. Pievieno mērci un maisot cep 30 sekundes. Kārtīgi samaisiet un pasniedziet.